Vulvabroderier - et statement

Vulvabroderi

Mine vulvaer er nydelses ikoner (*) og med dem, tager jeg mig den frihed at insistere på min egen nydelse og mit værd! Jeg er ikke tilfreds med at klare mig. Jeg vil gerne trives og tillader mig at advokere for en verden der er indrettet, så mine behov tages alvorligt.


Som kvinde, har jeg oplevet at blive udsat for adskillige typer af overgreb. Både på mit køn og min integritet. Både af individer og af et samfund hvor jeg oplevede, på et utal af måder, at min krop ikke var min egen eller var mindre værd end andres.


Jeg laver vulvaer, fordi jeg ønsker at tydeliggøre hvilken form for trivsel og frihed jeg ønsker. Den absolutte frihed til at søge nydelse. Jeg oplever min og andres kvinders krop, som en kampplads. En kamp mod manglende frihed og evigt stigende produktivitets krav. Alle andres behov først. Min modstand i den kamp, er at lave ikoner, der insisterer på værdighed og trivsel for alle kvinder. Frie valg og lige muligheder. Plads til fællesskaber med omsorg og respekt for den enkelte.


Det er muligvis ikke ved første øjekast et politisk projekt. De er jo fine. De vækker vores begær. Men jeg vil tillade mig at tro, at vores begær kan være vores bål. Vi kan bruge det til at hente energi fra. Mine vulvaer er ikke bare dekorative ikoner, de er et politisk statement.


Og ja, det ER vigtigt med din egen trivsel først!

Hvis du skal tage kampen op, være noget for nogen eller bidrage til fællesskaber, så skal du redde dig selv først <3

Using Format