Min praksis - helt kort

Mine værker er lige dele broderi/tekstile objekter og maleri med akvarel/gouache på papir eller bomuld. 

Jeg er hovedsageligt fokuseret på formelle undersøgelser, med udgangspunkt i spirituelle oplevelser og dyrker en voksende interesse for kunstens potentiale til, skabe nye erkendelser og dybe sanselige erfaringer. 

Når jeg laver mine værker, tager jeg udgangspunkt i de oplevelser jeg har med fra mine mange timer i dybe meditative tilstande. 

Jeg laver ikke billeder på “syner” jeg har haft. Jeg tilrettelægger derimod en kunstnerisk proces, der har egenskab af en meditation og lader dermed værkerne blive resultater af nøje tilrettelagte processer, der har potentiale til at skabe fred eller udviklingen i sindet.

De geometriske former, gentagelserne, de skarpe linjer og den spontane og ærlige vandfarve er altsammen noget der understøtter at være tilstede i nuet.

Jeg ønsker at kunsten og sanseligheden kan blive en portal ind til de dybere lag af bevidstheden. 

Using Format