July New Moon Solar Eclipse, the Divine Mother (blue, red, purple), 2019.

Når jeg arbejder med de her akvareller, så efterlader jeg et rum i midten. I det rum er der plads til reflektion. Plads til at skabe noget nyt eller noget andet. Vi plejer at forstå tomrum, som fravær. For mig er tomrum potentiale. En mulighed eller et sted at møde sig selv i stilheden.


Titlen på dette værk henviser til solformørkelsen i krebsen, som fandt sted 2. juli, 2019.  Dette værk blev til midt i en formørkelsessæson, der sluttede med en måneformørkelse i stenbukken d. 16. juli, 2019. En periode der varslede store omvæltninger i verden og i de enkelte.


Juli er astrologisk set, en måned med fokus på nære værdier, som venner, hjem og familie. 

Sommer er for mig en tid, der er fuld af taknemmelighed over al den overflod som jorden giver os. Alt det smukke vi kan samle i vores kurve & dele med vores kære. 


I dette værk er der plads til at du kan skabe dit eget reflektionsrum og åbne dig mod dine egne sandheder. 


Akvarel og blyant på syrefrit 250 g, naturel fra Clairefontaine. Mål uden ramme 42x59,4 cm. / m. ramme 61x80 cm. Dybde 3,5 cm. Indrammet i græsgrøn okker, håndmalet fyrretræsramme med flad profil, m. matchende baggrund i syrefrit pap. Monteret m. Art Glass og ophæng. Signeret på bagsiden.

Using Format